Aplicació mòbil per controlar projectes i tasques

El Gremi de Fusters ha encomanat la creació d’una aplicació per poder controlar projectes i tasques.

Aquesta aplicació es presentarà el 21 de Setembre del 2017 a Reus a la Fira. Però és aplicable a qualsevol feina que es treballi en forma de projectes i tasques.

GREPROAPP

Què és?

Una aplicació mòbil per ANDROID

Què fa?

Controla diferents aspectes d’un projecte basat en tasques, així com la realització de pressuposts, factures, control de temps dels treballadors, informes diaris, planificació, entre d’altres coses.

Quin preu té?

L’aplicació té un preu mensual de 60€, perquè hi ha domini, dades, personalització, manteniment de l’aplicació. Tot i així, el dia de la fira el pots trobar per un descompte de 40%, és a dir, un preu de 42,85€.Si algú vol adquirir una llicència anual, el descompte aplicat es el mateix sobre el preu anual.

A la fira FUSTEND

Nosaltres estarem a la fira, i us podem ajudar a descarregar i instal·lar la versió de prova perquè la podeu provar, consultar dubtes, fer les vostres propostes, entre d’altres.

Característiques

L’aplicació té 2 MB d’espai, tot i així, dins del domini per les dades teniu una capacitat de 10 GB. Aquest espai assegura l’aplicació funcionar diversos anys sense problemes. L’aplicació es pot personalitzar per altres Gremis, empreses, i d’altres.

Preguntes més usuals

Si canvio el mòbil perdo la informació? La resposta es no! Si però cal fer un incís important. L’aplicació permet emmagatzemar les dades en molts formats possibles dins del mòbil, es evident, llavors que caldrà traspassar aquesta informació si la voleu guardar.
Puc controlar l’aplicació amb la veu? Sí instal·lant un programa de suport addicional gratuït.
Puc rebre trucades, i altres missatges sense que afecti a l’aplicació? Sí, instal·lant un programa addicional gratuït.